Husqvarna AB je vodeći svjetski proizvođač proizvoda za šumarstvo, održavanje parkova i vrtova, kao i profesionalnih rezača za građevinsku djelatnost.

Vodeća u svijetu i jedna od najstarijih kompanija na svijetu

Osnovana 1689, Husqvarna ima vrlo širok raspon proizvoda, uključujući proizvode za profesionalce, pa do proizvoda za zahtjevne kupce. Sjedište je smješteno u Huskvarni, u Švedskoj, gdje približno 1.800 od ukupno 2.200 zaposlenih radi na području istraživanja visoke tehnologije, razvoju proizvoda, proizvodnji i marketingu.

* Husqvarna je švedska kompanija osnovana 1689.
* Vodeća u svijetu po proizvodima za rad na otvorenom
* Zastupljena u više od 100 država
* Zastupljena s više od 18 000 dilera širom svijeta
* 95% proizvoda se izvozi

LANČANE PILE

Husqvarna proizvodi jedan od najvećih svjetskih asortimana lančanih pila za svaku potrebu i uvjete, diljem svijeta. Za profesionalce, kao i za zahtjevne korisnike – velike pile i manje, za obaranje i kresanje, te pile za obrezivanje. Veliki izbor u poslovnicama Zadar i Biograd.

ČISTAČI ŠIKARE I TRIMERI

Husqvarna trimeri (čistači šikare, šišači trave i čistači šume) snažni, trajni i svestrani, za one koji žele držati svoj vrt urednim, livadu pokošenom ili profesionalce kojima je trimer najbolji prijatelj u dugotrajnoj radnoj smjeni. Napredna tehnička rješenja olakšati će vam posao u kojoj god skupini se nalazili.

ROTACIJSKE KOSILICE

Različite vrste travnjaka zahtijevaju različite modele kosilica, savršen travnjak zahtijeva kosilicu koja svladava i kompleksnost i strmine. Stoga vam nudimo širok izbor kosilica za različite metode košnje kako bi zadovoljili sve vaše potrebe. Ponosni smo da imamo i prvu kosilicu s pogonom na sve kotače.

ŠKARE ZA ŽIVICU

Husqvarna škare za živicu razvijene su za odlične rezultate pri radu, trajne su i pouzdane. Opremljene najnovijim tehničkim značajkama koje olakšavaju rad, smanjuju potrošnju goriva i čine korisnika produktivnijim i odmornijim nego ikad prije. U ponudi imamo modele za visoke i niske živice.

PUHAČI

Husqvarna ručni i leđni puhači jednostavni za rukovanje, snažni i pouzdani. U ponudi imamo izuzetno snažne i tihe modele koji su savršeni za rad u područjima gdje nije dozvoljena pretjerana buka kao što su kampovi, hoteli, bolnice, škole i sl.

RIDER KOSILICE

Sa zglobnim upravljanjem, nenadmašnom sposobnosti manevriranja i reznim kućištem postavljenim sprijeda, te kombinacijom kontrole, udobnosti i učinkovitosti Husqvarna rideri čine košnju i druge zadatke na vašem imanju/zemlji ugodnima tijekom cijele godine. Osim toga, teško da ćete naići na mjesta koja su nedostupna za ove strojeve.

VRTNI TRAKTORI

Raznolik izbor priključaka i već ugrađene razne opcije košnje omogućuju Husqvarna traktorima široku primjenu tijekom cijele godine za razne vrste poslova. Sjednite na Husqvarna traktor i uživajte u vožnji